Atelier

meer foto's meer foto's Al schilderend maak ik contact met mijn innerlijke wereld. Die probeer ik zo eerlijk mogelijk weer te geven. Ik voel wat is en zet het om in een spel van vormen en kleuren. Kwetsbaarheid en kracht ontmoeten elkaar.

Mijn werken ontstaan gewoon, en ik laat toe. Ik hoop dan ook dat mijn werken voor de toeschouwer een uitnodiging mogen zijn even te voelen wat is, en dat te laten zijn. Mijn werken zijn lyrisch abstract.

Ik heb verschillende opleidingen schilderkunst gevolgd aan de academie van Kortrijk sinds 1995. In Parijs volgde ik meerdere workshops rond intuïtief schilderen. Ook mijn opleiding als shiatsu therapeute heeft me geholpen om mijn werken te verdiepen.

Ik schilder met acrylverf en experimenteer met de gelaagdheid van de verf, de dikte ook. Soms werk ik met drippings, soms leg ik het werk plat op de grond om de verf te laten drogen. Ik voeg ook verschillende mediums toe aan de verf die meer of minder glanzend zijn, die meer of minder dikte geven aan de verf. Soms werk ik op papier, of op doek. Van heel grote formaten (2x3m) tot heel kleine.
Telkens is de uitdaging anders. Het scheppingsproces is oneindig, uitdagend en heel boeiend.